Tafelzeil Triangle 1.40

50 cm is 1 eenheid. Tafelzeil kan vanaf 1 meter worden besteld, dit zijn dus 2 eenheden.
Als je meerdere eenheden bestelt, bijvoorbeeld 4 x 50 cm, dan sturen wij jou een stuk van 2 meter. Wil je een stuk van 1 meter, dan bestel je 2 eenheden, wil je 1,5 meter, dan bestel je 3 eenheden, etc. De maximale lengte van één stuk is 20 meter (40 eenheden). Als je meer dan 40 eenheden bestelt, dan ontvang je dus een rol van 20 meter plus een los stuk.

Dit tafelzeil is 1.40 m breed.


NB Omdat het op maat wordt geknipt, kan tafelzeil niet geruild worden.NB Vanwege beperkte knipcapaciteit is de levertijd van tafelzeil 2-4 dagen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 5,50
Deel dit product
Productbeschrijving
Details
50 cm is 1 eenheid. Tafelzeil kan vanaf 1 meter worden besteld, dit zijn dus 2 eenheden. Als je meerdere eenheden bestelt, bijvoorbeeld 4 x 50 cm, dan sturen wij jou een stuk van 2 meter. Wil je een stuk van 1 meter, dan bestel je 2 eenheden, wil je 1,5 meter, dan bestel je 3 eenheden, etc. De maximale lengte van één stuk is 20 meter (40 eenheden). Als je meer dan 40 eenheden bestelt, dan ontvang je dus een rol van 20 meter plus een los stuk. Dit tafelzeil is 1.40 m breed. NB Omdat het op maat wordt geknipt, kan tafelzeil niet geruild worden. NB Vanwege beperkte knipcapaciteit is de levertijd van tafelzeil 2-4 dagen.
Extra informatie
Extra informatie
Kleur Roze
Afmeting 140 cm
Materiaal Nee
Dessin Ruiten
Beoordelen
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren