Betalen

Je kunt bij ons de volgende betaalmethodes kiezen:


- iDeal

- Creditcard (Mastercard/Visa)

- PayPal


iDeal

Deze betaalmethode is alleen mogelijk met een bankpas welke gekoppeld is aan een Nederlands bankrekeningnummer. Je handelt met de methode de bestelling af, en daarbij ook de betaling. Je rekent namelijk af in een vertrouwde betaalomgeving met behulp van specifieke beveiligingsmethodes van je bank. Het voordeel van betalen met iDeal is dat de betaling binnen enkele minuten bij ons zichtbaar is en wij de bestelling meteen kunnen verwerken.

Wanneer je iets wilt retourneren en je hebt met iDeal betaald, dan storten wij het geld terug op je bankrekening. 

 

Creditcard

Met behulp van je creditcard kan je via onze beveiligde SSL procedure de creditcardgegevens veilig invoeren en wij zorgen er samen met je creditcardorganisatie voor een nette afhandeling. Wanneer je iets wilt retourneren en je hebt met je creditcard betaald, dan verzoeken we om een email met daarin je IBANnummer en dan storten wij het geld terug op je bankrekening. 

 

PayPal

Als je kiest voor betaling via PayPal kom je terecht op de PayPal website. Hier kun je inloggen als je al een PayPal account hebt, of je kunt je registreren en een Paypal account aanmaken. Wanneer je iets wilt retourneren en je hebt met PayPal betaald, dan storten wij het geld terug op je PayPal rekening. 


 

 
Laden...