kitsch_kitchen_zomercollectie_2017
Collection

Vrolijke binnenkomers

Nieuw in de winkel én webshop: macramé deurgordijnen, vrolijke deurmatten en fruitige kinderparaplu’s uit de Kitsch Kitchen Lente/Zomercollectie 2017. Wat ons betreft is de zomer begonnen!

macrame_doorcurtain_kitsch_kitchenGo Boho

De jaren-zeventigrevival betekent ook: eerherstel voor de macramékunst. In onze zomercollectie kreeg dit de vorm van een bohemian chic katoenen deurgordijn. Prachtig in je tuinhuis, schitterend in je woonwagen en ook thuis niet te versmaden! Verkrijgbaar in off-white en groen.

Welkom!

Het is wellicht een open deur, maar de deurmat is een van de meest praktische items in huis. Toch wordt hij voortdurend als voetveeg behandeld. Om de deurmat de waardering te geven die hij verdient, bedachten wij zes vrolijke designs: flamingo, tropisch fruit, kelim, sarape, papel picado en één met de tekst ‘Mi Casa es su Casa’, oftewel ‘Mijn huis is jouw huis’.  Als hij nu nog over het hoofd wordt gezien, weten wij het ook niet meer!

Juicy

Onze zomercollectie zit barstensvol Vitamine C. De fruitparaplu’s voor kids bijvoorbeeld zijn er in het watermeloen, sinaasappel en citroen. Ze maken van elke regendag een vrolijke dag. Dus laat die regen maar komen!

Bekijk al deze vrolijke binnenkomers in de Kitsch Kitchen webshop