kitsch-kitchen-amsterdam-africa
Collection

In september gaan wij naar de beurs

Maandenlang hebben wij er in het diepste geheim aan gewerkt: de Kitsch Kitchen herfst/winter collectie 2017/2018. In september is het dan eindelijk zo ver. Dan presenteren wij al onze nieuwe producten aan publiek en pers op drie toonaangevende vakbeurzen.

showUP

Ons tournee langs de Europese beurzen begint in Nederland, bij showUP in de Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen.

showUP is een inspirerende vakbeurs voor woonaccesoires en wordt twee keer per jaar georganiseerd. Je vindt er bijna 350 exposanten. Zij presenteren hun producten en nieuwe collecties in de segmenten wonen, lifestyle, koken, cadeaus en gadgets, kinderen en stationery.

showUP is speciaal bedoeld voor inkopers van woon- en kadowinkels, kinderwinkels, conceptstores, warenhuizen, museumwinkels, webshops, pers en stylisten.

De beurs vindt op 3 en 4 september plaats en is van 10.00-18.00 uur geopend. Je vindt ons in stand 85. We zien je er graag!

www.showup.nl

Maison et Objet

Na showUP reizen wij meteen door naar Parijs, alwaar op 8 september de grote internationale vakbeurs Maison et Objet van start gaat. Tot en met 12 september zijn wij te vinden in Hal 6, stand G88. Bienvenue!

www.maison-objet.com

Intragift

Onze beurzentour eindigt in Spanje, op de internationale cadeau- en decoratiebeurs Intergift in Madrid. We staan hier van 20 tot en met 24 september, in paviljoen 7, stand C12. Ook hier ben je van harte welkom!

www.ifema.es