kitsch_kitchen_prints_2017
Collection

Nieuwe prints op vertrouwde producten

Al sinds jaar en dag legt Kitsch Kitchen zich toe op het opvrolijken van doodgewone huis-, tuin- en keukenartikelen. Elk seizoen ontwerpen we nieuwe, kleurrijke prints, die we vervolgens toepassen op vertrouwde gebruiksproducten. Dit seizoen kregen de kokos deurmat, de paraplu en het bamboe deurgordijn een make-over!

Een vrolijk welkom

En het effect is groot. Neem nou de deurmat. Jarenlang gunden hem geen blik waardig. Hij lag voor de drempel, we veegden onze voeten erop af en dat was het. Maar sinds we de deurmat hebben voorzien van een mooie print. heeft hij ineens een heel andere rol gekregen. Bij binnenkomst springt hij direct in het oog, hij roept reacties op, maakt vrolijk. Een mooiere entree kun je je bijna niet wensen, toch?

De collectie deurmatten van Kitsch Kitchen is dit seizoen verrijkt met 2 prints: de Tropical en de Bird. De Tropical is geïnspireerd op de jungle. Te midden van weelderig groen ligt een tijger op de loer en zijn de contouren en kleuren van de toekan en kaketoe zichtbaar. De primitieve vogelprint Bird is een ontwerp van de Zweedse designer Ingela P. Arrhenius. Twee totaal verschillende prints die elk hun eigen sfeer .

Singing in the rain

Kitsch_Kitchen_paraplu_flamingoVan regen wordt zelden iemand vrolijker. Maar van onze paraplu’s word je dat wel! Misschien wel zó vrolijk dat het chagrijn over de regen volledig verdampt. Vanaf dit seizoen heb je de keuze uit drie prints: de eerdergenoemde Tropical, de Otomí en de Flamingo.  De Otomí is geïnspireerd op het kleurrijke borduurwerk van het Mexicaanse Otomí-volk. En hieronder zie je de Flamingo, een geabstraheerde vogelprint.

bamboe_vliegengordijn_Tropical_kitsch_kitchen

Open deuren

Deurgordijnen dienen een belangrijk doel: ze houden insecten tegen. Maar dat betekent niet dat ze niet mooi hoeven te zijn. Ze hangen tenslotte meestal op plaatsen waar je voortdurend tegenaan kijkt. Als je dan de keuze hebt tussen saai en mooi, dan is die keuze snel gemaakt. Bij ons is die keuze er niet. Want de collectie bamboe deurgordijnen van Kitsch Kitchen bevat geen enkel saai exemplaar. Dat wordt dus lastig kiezen. Zeker nu er wéér zo’n mooie print bij is gekomen.