kitsch_kitchen_summer_collection_2017
Collection

Aloha! Tropical vibes in de Kitsch Kitchen zomercatalogus

Exotische vogels en vruchten, een uitgesproken kleurenpalet, palmbladeren, ijslolly’s; de Kitsch Kitchen zomercollectie 2017 barst van de tropische vibes. Blader door de nieuwe catalogus en laat je meevoeren naar een zonnig en warm eiland, ver weg en lang geleden. Want Kitsch Kitchen staat niet alleen voor exotisch, maar ook voor vintage. Tropische vibes met een vintage feel dus.

Vrolijke nieuwe items

De collectie is aangevuld met heel veel vrolijke nieuwe items. Van felgekleurde bordjes met fruitillustraties tot een kralengordijn met een meer dan levensgrote kaketoe. En van een parasol met watermeloendessin tot verjaardagskaarsjes in de vorm van een Afrikaans popje.

Internationale samenwerkingen

Het overgrote deel van de Kitsch Kitchen collectie wordt door onszelf geproduceerd, vaak in samenwerking met gerenommeerde internationale designers en illustratoren. Zo ontwierp de Britse Fiona Hewitt een schattige collectie voor kids, bestaande uit houten trekdieren, kledinghaakjes en spaarpotten, en maakte de Zweedse Ingela P. Arrhenius grafische portretten voor op borden en potten.

Cowabunga! Voel je de zon al schijnen?

Kitsch Kitchen Spring Summer Catalogue 2017

Interesse?

De nieuwe collectie is binnenkort in onze winkel en webshop verkrijgbaar. Wil je een seintje krijgen als de nieuwe items zijn gearriveerd? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief (zie formulier hiernaast). Als welkomstcadeau krijg je meteen een code voor 10% korting op je eerstvolgende bestelling in de webshop!

Heb je een winkel en wil je Kitsch Kitchen producten bestellen? Dat kan in onze B2B webshop.