kitsch_kitchen_oilcloth
Collection, Inspiration

Holiday! Celebrate!

Je hoeft niet op vakantie te gaan om een vakantiegevoel te hebben. De zomercollectie van Kitsch Kitchen zit namelijk vol producten die je huis en tuin die heerlijke laid-back sfeer geven.

Parasol Watermeloen

Onze Watermeloen parasol bijvoorbeeld, een echte zomertopper. Boordevol Vitamine C + D. En laat maar eens op: als je hem openklapt, begint te zon te schijnen.

En het mooiste is: de parasol is nu in de SALE!

Nieuwe tafelzeil designs

Onze nieuwe tafelzeil designs zijn gemaakt voor de zomer. De Seafood en de Fish doen het geweldig bij je vakantiehuisje of caravan bij het strand, de Citrus ademt de Méditerranée, de Popsicle is fantastisch op een kinderfeestje in de open lucht, de Sarape I heeft een Mexicaanse look en de Honeycomb en Leopard zijn eigenlijk overal inzetbaar.

      

    

Fruitige borden

Deze borden mogen niet ontbreken op jouw summer party. De fruitillustraties zijn gemaakt door de Mexicaanse designer Elena Boils en zijn om te watertanden!

Oosterse vintage krukjes

Stevige plastic krukjes met reliëfdecoratie. Makkelijk stapelbaar én regenwater blijft er niet op liggen. Dus perfect voor bij de caravan, tent of in de tuin.

      

 

VIND ALLE ZOMER ESSENTIALS IN ONZE WEBSHOP