tafelzeil_kitsch_kitchen
Collection

Het is lente! Tijd voor tafelzeil

Maart roert zijn staart, April doet wat hij wil, maar ondanks dat is het onmiskenbaar LENTE! Je ruikt het, je voelt het, je hoort het en je ziet het. En dat doet iets me je, toch?

Zodra de dagen weer langer zijn dan de nachten, worden we met z’n allen heel actief. We slaan verwoed aan het schoonmaken, maken verbouwingsplannen, ruimen eindelijk de zolder eens op en gooien de ramen en deuren wijd open.

Vrolijk en zonnig

Dan overzien we de tuin en het balkon, waar de winter ook dit jaar weer flink heeft huisgehouden. We verwijderen oude bladeren, dorre takken en kapotte plantenbakken en haasten ons naar het tuincentrum om de lente een ongeduldig duwtje in de rug te geven.

En dan is het zover: je tuin of balkon is klaar voor de zomer. Of toch nog niet helemaal? Nee, écht af is het natuurlijk pas met een vers stuk tafelzeil over de buitentafel. Dat geeft meteen zo’n vrolijk, zonnig gevoel!

Tafelzeil in 1001 kleurige prints

In onze webshop en winkel vind je de origineelste en vrolijkste collectie tafelzeil van Nederland. De tafelzeilcollectie van Kitsch Kitchen wordt elk jaar groter en diverser. De kans dat er een print naar jouw smaak tussen zit, is dus bijzonder groot.

Houd je van ananas, banaan of appel? Of zoek je het liever in de bloemen? Of verlang je stiekem naar de tropen en maakt je hart een sprongetje bij het zien van ons tafelzeil met flamingo’s, cactussen of palmbladeren?

Kinderprints

Verder hebben we stippen, ruiten en diverse grafische patronen. En voor kinderen hebben we tafelzeil met speciale kinderprints; van kabouters tot hertjes en van aankleedpoppetjes tot ijsjes.

De eerste échte lentedagen komen er geheid aan, dus koop nu alvast je favoriete tafelzeil. Dan hoef je straks alleen maar te gaan zitten en te genieten. Van de zon en je perfecte voorbereiding.

KOOP HIER JE TAFELZEIL

Heb je een winkel en wil je graag Kitsch Kitchen tafelzeil verkopen?
Ga dan naar onze B2B Webshop