bamboe_gordijnen_kitsch_kitchen
Collection

Bamboo Beauty’s: nieuwe bamboe deurgordijnen!

Wie een mooi en kleurrijk bamboe deurgordijn zoekt, komt al snel terecht bij Kitsch Kitchen. Want net als tafelzeil, zijn bamboe deurgordijnen al jaren een vast en bijzonder geliefd onderdeel van onze collectie. Naast onverminderd populaire klassiekers als FRIDA KAHLO en GUADALUPE, presenteren wij elk seizoen nieuwe designs. Het is dus helemaal geen ramp als je bent uitgekeken op je vertrouwde deurgordijn; er is namelijk altijd wel een verrassend nieuw ontwerp dat perfect aansluit bij jouw interieur.

Sfeermakers

Bamboe gordijnen zijn echte sfeermakers. Met een bamboe deurgordijn geef je in no time en een handomdraai een heel nieuwe look en feel aan je huis. Behalve in huizen zie je ze vanwege hun hippie chic-uitstraling ook veel in tuinhuisjes en caravans. Veel meer heb je voor dat ultieme vakantiegevoel ook niet nodig.

Tropisch

Deze zomer presenteren wij vier nieuwe bamboe gordijnen, die zowel in kleur als dessin zo van elkaar verschillen dat ze elk een totaal eigen wereld oproepen. De KAKETOE, met een meer dan levensgrote vogelprint, bijvoorbeeld, is uitbundig tropisch. Met dat gordijn creëer je meteen dat junglegevoel. Voeg een paar grote, groene planten toe en eventueel wat felgekleurde bloemen en je jungalow is compleet.

Schilderachtig

De BLOSSOM VAN GOGH is geïnspireerd op het beroemde schilderij van Vincent van Gogh, Amandelbloesem. Een zomerse tint blauw is de hoofdkleur van dit schilderachtige deurgordijn, waarmee je je interieur in mediterrane sferen onderdompelt.

Liefhebbers van de Mexicaanse cultuur vallen gegarandeerd voor de SARAPE, geïnspireerd op de geometrische vormen en kleuren van de gelijknamige deken. Wil je nog meer Mexico, dan kan je natuurlijk altijd nog een paar echte sarapes en wat Mexicaans aardewerk toevoegen, maar écht nodig is het niet.

Handgemaakt in Vietnam

De CLASSIC FLOWER is een grote print van felgekleurde bloemen tegen een zwarte achtergrond. Het geheel oogt vintage en een tikje mysterieus en past perfect in de bohemian trend van dit moment.

Al onze bamboe deurgordijnen worden handgemaakt en volgens een speciaal procédé met de hand beschilderd in Vietnam. Vanzelfsprekend hebben wij gekozen voor een producent die zich aantoonbaar inzet voor goede arbeidsomstandigheden.